ANONIM STD SZŰRÉS

A biztonság és a diszkréció garantált!

Tudtad, hogy a szexuális úton terjedő betegségek (STD-k) Magyarországon is egyre gyakoribbak?

A leggyakoribb STD-k a HIV, a szifilisz, és a chlamydia. Ezek a betegségek nemcsak egészségügyi problémákat okozhatnak, vagy komolyabb kimenetelben akár halált is, hanem komoly lelki terhet is jelenthetnek. Nem lehet eléggé hangsúlyozni mennyire elengedhetetlen, az aktív nemi élet mellett, a rendszeres szűrés és a megelőzés. De most tehetsz Önmagadért és Partneredért is!

Az STD-k nem mindig okoznak tüneteket, ezért fontos, hogy a fertőzés korai stádiumában felismerjük őket.

De mit tegyél, ha nem szeretnéd, hogy a szűrésedről mások is tudjanak?
Nem akarod, hogy a neved, a személyazonosságod, vagy bármilyen személyes adatod felkerüljön a nyilvántartásba?

Akkor az anonim STD szűrés a tökéletes megoldás számodra!

Miért jó, hogy anonim az STD vizsgálat?

Ha anonim szűrésen veszel részt, utána nem kell attól félni, hogy felismerik valahol a neved.

Az anonim STD szűrés során a vizsgálatot úgy végezzük el, hogy a személyazonosságod teljesen titokban marad. Nem kell nevet, TAJ-számot, vagy bármilyen más személyes adatot megadnod. *

A diszkréció garantált!

Biztonságos

A névtelenség biztonsága azt a nyugalmat nyújtja, hogy a vizsgálat során ne kelljen aggódnod a megítélés miatt. Ez különösen fontos lehet, ha esetleg félsz attól, hogy az STD szűrés során mit szólnak ahhoz az emberek, hogy ezen veszel részt.

Diszkrét

A neved és a személyazonosságod titokban marad, így nem kell aggódnod, hogy bárki megtudja, hogy szűrésen jártál. Ez fontos lehet, ha nem akarod, hogy a szexuális életedről tudjanak mások, vagy éppen megkülönböztessenek, diszkrimináljanak a munkahelyeden vagy a családodban.

A szűrésedről tehát senki más nem fog tudni, és arról sem, hogy az eredmény mi és kié, csak és kizárólag Te.

Ha fontos számodra a biztonság, a diszkréció, és az egyszerűség, akkor az anonim STD szűrés a tökéletes megoldás számodra.

Foglalj most -

Végig vezetünk az úton:

Az anonim STD szűrés segít, hogy biztonságban tudd magad

Ne habozz, foglalj időpontot még ma

1024 Budapest, Margit körút 67.

+36/1 422-08-08 (2-es menüpont)

info@a2gen.hu

*  A laboratórium a beküldött mintából végzi el a feltüntetett szexuálisan átvihető kórokozók kimutatását. Az így elkészített vizsgálati eredmény azonban nem lesz teljes értékű lelet, mivel azon nem kerül feltüntetésre a vizsgált személy beazonosítására szolgáló adatsor (úgy, mint név, születési dátum, TAJ vagy egyéb azonosító pl. lakcím stb.). Ennek megfelelően ezen eredmény alapján a kezelőorvos nem indíthat kezelést, illetve nem végezhet semmilyen gyógyító beavatkozást. A kapott eredmény kizárólag a vizsgálatkérő személy tájékozódására szolgál. Amennyiben a tájékozódás után újabb vizsgálatot kezdeményez – akár anonim, akár névvel vállalt formában – fontos tudnia, hogy az eredmény az adott pillanatban fennálló biológiai helyzet tekintetében informatív – tehát a napokkal később levett újabb vizsgálati anyag vizsgálati eredménye eltérhet a korábbitól.

Az azonosító kód elvesztése esetén STD szűréssel kapcsolatos eredményt nem áll módunkban kiadni. Ebben az esetben az eredménykiadás elmaradásáért a felelősség a vizsgálatot kérőt terheli.