Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Rövid
leletkiadási idő

gyors és biztonságos mintavétel

szakképzett
csapat

professzionális laborháttér

IDŐPONTFOGLALÁS

   +36/1 422-0808

   Írjon nekünk!

Allergia vizsgálat (étel)

Az allergia vizsgálat elvégzését felnőtteknek, és az időben történő észlelés érdekében gyermekeknél egyaránt javasoljuk, kiemeltképp azok számára, akik bármilyen tünetet tapasztaltak.

ALLERGIA VIZSGÁLAT (LÉGÚTI)

Az allergia vizsgálat elvégzését felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt javasoljuk, kiemeltképp azok számára, akik a jellemző tünetek bármelyikét tapasztalták vagy tapasztalják.

Általános szűrőcsomag

Egészségünk megőrzéséért nemcsak sporttal, egészséges táplálkozással tehetünk, hanem nagyon fontos az időnkénti szűrővizsgálatok elvégzése is.

Csontritkulás szűrőcsomag

A vizsgálatot elsősorban az 50 év feletti nők és férfiak számára ajánljuk, mivel az életkor előre haladtával megnövekedik az esély a csontritkulás kialakulására.

Diabétesz szűrőcsomag

A fertőző betegségek diagnosztikája javasolt abban az esetben, ha a meglévő tünetek utalhatnak hepatitis fertőzésre, vagy munkavállalás esetén, külföldön történő letelepedés, beutazás esetén.

Egészségmegőrzés 50+ női csomag

A vizsgálati csomag minden olyan 50. életévét betöltött nőnek javasoljuk, akik szeretnék megismerni egészségi állapotukat, hogy időben megelőzzék több krónikus betegség kialakulását.  

Egészségmegőrzés 50+ férfi csomag

A vizsgálati csomag minden olyan 50. életévét betöltött férfinak javasoljuk, akik szeretnék megismerni egészségi állapotukat, hogy időben megelőzzék több krónikus betegség kialakulását.

Ételintolerancia vizsgálat

A táplálékintolerancia mára már népbetegségnek számít, az európai lakosság több, mint 40%-ánál okoz problémát. Ismerje meg ön is állapotát!

Gyerek hepatitis szűrővizsgálat

Az új típusú májgyulladás olyan, a májat érintő heveny vagy idült gyulladásos megbetegedésről van szó, mely hátterében a hepatitis vírusok valamelyike állhat.

HISZTAMIN INTOLERANCIA (DAO-TESZT)

A vizsgálat azon személyek számára javasolt (gyermekek és felnőttek számára egyaránt), akik már ismert allergiával rendelkeznek vagy allergiás tüneteket tapasztalnak.

INZULINREZISZTENCIA csomag

Az IR változatos tünetei miatt a kivizsgálás mindenkinek javasolt, aki felsorolt tünetek valamelyikét tapasztalja magán.

Kismama csomagok

Várandós nőknek kialakított csomagjaink minden időszakban az adott trimeszter igényeinek megfelelően lettek összeállítva.

Menedzser szűrőcsomag

A lehető legpontosabb képet adja a szív-, vese-, máj funkciójáról, vizsgálja az anyagcserét, vasháztartást, csontok állapotát és a gyulladásos állapotot.

Műtét előtti laborcsomag

Kiemelt figyelmet kell fordítani, még az egészséges páciensek esetében is, a műtétet megelőző kivizsgálásra.

Női hormon csomag (ciklus 3-5. nap)

A hormonális problémák leginkább a nőket érintik, egészen fiatalkortól kezdődően és a tünetek mögött több súlyos betegség is állhat. A vizsgálat életkortól függetlenül javasolt.

Pajzsmirigy vizsgálati csomagok

A csomagjaink úgy kerültek összeállításra, hogy a pajzsmirigy által termelt hormonok vizsgálatával a legpontosabb képet kapjuk a pajzsmirigy megfelelő funkcionális működéséről.

PCOS csomag

Minden nőnek javasolt a vizsgálat, aki PCOS betegségekkel vagy menstruációs zavarokkal küzd, illetve babatervezés előtti meddőségi kivizsgálás és fogamzásgátló tabletta elhagyása esetén.

STD szűrés

Az STD-t, azaz a szexuális úton terjedő betegségeket baktériumok, vírusok, gombák és paraziták is okozhatják. Vizsgálataink ezek felismerésére hivatottak.

Tumormarker szűrések nőknek

A csomagot elsősorban olyan hölgyek számára ajánljuk, akiknek a családjában korábban már előfordult daganatos megbetegedés.

Tumormarker szűrések férfiaknak

A csomagot elsősorban olyan férfiak számára ajánljuk, akiknek a családjában korábban már előfordult daganatos megbetegedés.

Vérszegénység szűrőcsomag

A csomagot azok számára ajánljuk, akik a fent felsorolt tünetek valamelyikét, vagy több tünetet észlelik magukon. Ajánlott a vizsgálat elvégzése akkor is, ha a családban előfordult már vérszegénység.

Vitamin csomag

Csomagunkban három, a szervezet működése szempontjából nélkülözhetetlen vitamin szintjét vizsgáljuk.

Vírus hepatitis és HIV szerológia

A vírus hepatitis és HIV diagnosztikája javasolt abban az esetben, ha a meglévő tünetek utalhatnak fertőzésre, munkavállalás esetén, külföldön történő letelepedés, vagy beutazás esetén.

COVID-19 tesztek, vizsgálatok
A tesztek alkalmasak megbetegedést okozó vírus-fertőzés, illetve az átvészelt betegség következtében kialakult, és a védőoltás felvételét követő állapot vizsgálatára.
TOVÁBB A KORONAVÍRUS VIZSGÁLATOKHOZ

Iratkozzon fel fel hírlevelünkre
és értesüjön minden aktualitásunkról, hírünkről, akciónkról!

     Írjon nekünk!

     +36/1 422-0808

  IDŐPONTFOGLALÁS

  Tisztelt Pácienseink!

  Júniusban laborunk hosszabbított nyitvatartással várja Önöket.

  Az új nyitvatartás:
  Hétfő – péntek 8:00 – 14:00